Welkom bij Kemerink Tuintrends

Tuintrends 2017

Van binnen naar buiten | De tuintrends van 2017

Een nieuw jaar met frisse inzichten doet een huis en tuin veranderen. Nieuwe accessoires worden in huis gehaald om huis en tuin weer op te fleuren. Van grote tot kleine veranderingen, Kemerink Tuintrends heeft alles in huis om uw tuin en woonkamer aan te pakken.

Tuinen worden anno 2017 steeds vaker een verlenging van de woonkamer. Men zit net zo graag buiten als binnen en het interieur buiten moet minstens net zo gestyled en verzorgd zijn als de inrichting binnenshuis. De één ziet exact dezelfde stijl graag in beiden vertrekken en de ander vindt het fijn om een andere sfeer en feeling te creëren.

Visionary Baroque | donkere kleuren, metallics en a touch of color

Visionary Baroque staat voor donkere kleuren gecombineerd met metallics en een hint van lichtere kleuren. De stijl voelt rijk en decadent aan en past met het gebruik van aardse materialen perfect bij het buitenleven.

Wild Energy | urban, artistiek en nature all the way

Tuinen en huiskamers komen dichterbij elkaar binnen het Wild Energy thema. Industriële elementen worden gecombineerd met de natuur wat een creatief en speels onderkomen creëert. De huiskamer wordt geïntroduceerd aan groen, hout, aardewerk en andere natuurelementen en de tuin verwelkomt industriële accessoires en decoraties.

Universal Authentic | cultuur, vakmanschap en neutrale kleuren

Basis kleuren worden gecombineerd met authentieke, culturele stukken. Kleden, kussens, spiegels, potterij, planten en andere accessoires doen cultureel aan. Grafische patronen in de decoratie maken de meest simpele basisstukken stijlvol en sprekend.

Organic Dream | wit, zacht en sereen

De tuin moet voelen als een oase? Dan is de Organic Dream het thema die je zoekt. Een overvloed van lichte, zachte accessoires en meubilair bekleden letterlijk een ruimte. Speel met verschillende materialen, textuur en maak de meest lichte ruimte spannend en interessant.

Bekijk, ervaar en speel met het assortiment van Kemerink Tuintrends om uw tuin, balkon of huiskamer om ware make-over te geven. Wil je wat anders? Laat je inspireren door de lente en zomer trends van 2016.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600