Welkom bij Kemerink Tuintrends

Parasolvoeten & accessoires

Parasolvoeten en Parasolklemmen
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Een goede parasolvoet is onmisbaar wanneer je de parasol op een stabiele manier neer wilt kunnen zetten. Wat voor parasol u ook heeft, met een goede voet zorg je ervoor dat deze blijft staan waar u dat wenst en je er veilig onder kunt gaan zitten.

Parasol accessoires van Kemerink Tuintrends

Een stevige parasolvoet voorkomt dat uw parasol omwaaid. Daarom heeft u bij ons keuze uit granieten en betonnen parasolvoeten in het zwart en in wit. Maar ook kruispoot parasolvoeten en balkon parasolklemmen. Voor parasolstokken van 35mm, 45mm, 50mm en 58mm.

Parasolvoet beton

En heeft een gewicht van 25 kg. Met een Parasolvoet beton heeft u de zekerheid dat de parasol veilig op de plek blijft staan. Door het grote oppervlak doek kan een parasol veel wind vangen en is een zware parasolvoet beton erg belangrijk.

Meer informatie

Als u meer informatie wenst omtrent het retourneren van artikelen, betalingen, etc., verwijzen wij u vriendelijk door naar onze klantenservice. Hier vindt u alle voorwaarden en algemene informatie. Ook kunt u hier terecht voor onze contactgegevens wanneer uw vragen niet (voldoende) beantwoord worden.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600