Welkom bij Kemerink Tuintrends

Olielampen & Windlichten

Windlichten buiten
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Olielampen en windlichten voor buiten zijn zeer populaire artikelen die zowel in de winter- als zomermaanden in menig tuinen terug te vinden zijn. De verschillende soorten designs maken een breed aanbod die vele smaken aanspreekt.

Lantaarns voor in de tuin verschillen in grootte, stijl en kleur. U vindt in onze buiten webshop dan ook strakke en romantische modellen, grote en kleine windlichten, maar ook originele en speciale versies. Zo heeft een nieuwe en gewilde theelichthouder de vorm van een fles.

Behalve olielampen en windlichten, bevat ons assortiment ook de speciale citronella kaars. Deze kaars helpt tegen muggen en maakt het tot laat buiten zitten vele malen comfortabeler.

Materiaal & Design

De vele buiten windlichten, tuinfakkels en olielampen van Kemerink Tuintrends verschillen in design en grootte, maar ook in materiaal. Een windlicht gemaakt van o.a.:

  • Hout
  • (oud) Zink
  • (rvs) Metaal
  • Bamboe
  • Glas
  • Gietijzer

Een bepaal materiaal creëert een specifieke sfeer die niet in elke tuin past. Vandaar dat het aanbod uit meerdere materialen bestaat, zodat voor elke tuin en smaak een passende lichtbron te vinden is.

Windlichten buiten

Gezellig 's avond laat buiten zitten in de tuin of onder de overkapping. Maak er butien een sfeervolle belevenis van met één of meerde windlichten of olielampen.

Klantenservice helpt u verder!

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice pagina. U vindt hier antwoorden op veel standaard vragen betreft levering, betaling, garantie en retourneren. Wanneer u vraag hier niet beantwoord wordt kunt u ons bereiken via +31 (0)53-5389008.

Tuindecoratie

Voor andere tuindecoratie kunt u ook eens kijken bij onze vuurkorven en regenmeters.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600