Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Balkonbakken

balkonbakken
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Balkonbakken zijn vandaag de dag erg populair, gezien het feit dat steeds meer mensen in flats wonen. Het is een zeer gemakkelijke manier om balkonnen op te leuken, zonder dat de beschikbare ruimte verloren gaat. Het nadeel van een balkon is immers dat deze vaak kleiner zijn en de zitruimte beperkt is.

Balkonbakken van Kemerink Tuintrends zijn zeer trendy en stijlvol en gaan mee met de tijd. Uw balkon past dus altijd bij de huidige trends. Daarnaast zijn vele bakken verkrijgbaar is verschillende kleuren, dus voor elke smaak is er een passende plantenbak te vinden.

Een groot voordeel van het hebben van balkons, is dat deze gemakkelijk gerestyled kunnen worden zonder diep in te buidel te hoeven tasten. U kunt uw balkon een nieuwe look geven door nieuwe balkonbakken en nieuwe bloemen te gebruiken.

Balkonbakken van 2017

Balkonbakken die anno 2017 erg populair zijn, kunt u vanzelfsprekend bij Kemerink Tuintrends verkrijgen. De plantenbakken die het vandaag de dag erg goed doen, zijn de zeer kleurige bakken die vergeleken kunnen worden met een 'gewone' bloembak. Deze balkonbakken kunnen in de volgende kleuren bestelt worden:

  • wit
  • rood
  • groen
  • zwart
  • paars

FAQ & Algemene Voorwaarden

Voor vragen over praktische aspecten omtrent retourneren, garantie, betalingen en leveringen kunt u terecht bij de Kemerink Klantenservice. Hier vindt u tevens onze contactgegevens waarmee u geheel vrijblijvend terecht kunt bij onze medewerkers.

Uw tuin inrichten

Het inrichten van uw tuin kunt middels een en dezelfde webshop, www.kemerinktuintrends.nl. Bekijk daarom ook eens onze tuindecoratie, gereedschap  en deurmatten.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600