Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Klompen

klompen
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Bij Kemerink Tuintrends vindt u klompen in verschillende soorten materialen en kleuren. Klompen worden al sinds de eeuwen gedragen door vooral arbeiders en boeren. Met als bekende benaming holleblok of holsblok. 

Houten klompen

Nederland staat bekend om zijn houten klompen, ze worden dan meestal gemaakt van populierenhout of wilgenhout. Voor de houten klomp kennen we een andere maat verdeling in plaats van de bekende schoenmaat word deze weergeven in centimeter. Om het bestellen gemakkelijker te maken en u bijvoorbeeld niet weet welke maat u moet hebben staan achter alle centimetermaten de schoenmaten weergeven. Onze houten klompen zijn made in Holland door klompenfabriek Nijhuis.

Strovels klompen

De Strövels klompen collectie combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Ook hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling.

Zool keuze

Bij de aanschaf van een klomp dient u de keuze te maken of u een klomp zoekt met een houten zool of een PU zool. Het voordeel van een PU zool is dat de zoolsamenstelling die zorgt voor een slijtvaste, slipvaste en een goede schokabsorptie. De zool is olie en zuurbestendig en bestaat uit 2-densiteiten polyurethaan.

Veiligheidsklompen

Bent u opzoek naar een werklomp? ook dan slaagt u bij Kemerink. Wij bieden diverse veiligheidsklompen aan van onder anderen Sika, Strovels en Birkenstock. Een veiligheidsklomp is bij ons altijd voorzien van een stalen neus.

Bekijk ook ons assortiment Tuinklompen, Sokken en inlegzolen, Tuinhandschoenen.
 

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600