Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Plantenhoezen

Vorstbescherming middels plantenhoezen in de winter
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Vorstbescherming voor uw planten

Veel mediterrane planten zijn niet geschikt om in Nederland zonder vorstbescherming te overleven. Met de winterhoezen en plantenhoezen beschermd u dat de planten uitdrogen door de koude wind.

Videx plantenhoes tegen vorst

Bescherm uw vorstgevoelige beplanting tijdens de winter door middel van deze Videx plantenhoezen. De plantenhoezen zijn voorzien van een praktische ritssluiting deze is niet alleen handig bij het aanbrengen, maar ook voor het af en toe beluchten en wat licht. Dankzij het trekkoord van de hoez zit het doek passend rond om uw plant. De volgende maten zijn verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

  • Ø75x180 cm
  • Ø125x240 cm
  • Ø250x350 cm

De watertoevoer vanuit de wortels staat in de winter praktisch stil. Wanneer de zon en wind vrij spel hebben op de bladeren, drogen deze uit en vallen. De Videx MEGA winterhoezen zorgen ervoor dat de bladeren beschermd blijven tegen de zon en wind en dus tegen uitdrogen. Onder de hoes heerst als het ware micro-klimaat.

Fleece g/m²

Vorst beschermhoes planten, het percentage fleece in de plantenhoes is bepalend hoeveel kou en wind de hoes kan weerstaan. De hoezen zijn verkrijgbaar vanaf 45g/m² tot 100g/m². Wilt u een planten beschermen die erg goevoelig is voor vorst en uitdrogende wind, kies dan voor een vorstbeschermhoes met 100g/m² fleece.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600