Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Groenten & Kruiden

tuinzaden
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Tuinzaden kunnen ook uw tuin opfleuren! Het aanleggen van een opvallende en persoonlijke tuin is tegenwoordig erg populair en het zaaien van groentes, kruiden en fruit is een gemakkelijke optie. Met eigen complete moestuinen, of kleine varianten daarvan, heeft u niet alleen een verzorgde tuin maar ook een die de gezondheid bevordert.

Zaden die uitgroeien tot fantastische groentes en kruiden vindt u allemaal in de veelzijdige webshop van Kemerink Tuintrends. Het bekende Oranje Band merk is ook in deze veelzijdige webshop te vinden. Wanneer zaden van goede kwaliteit worden gebruikt is de kans op goede en mooie kruiden en groenten aanzienlijk groter. Plant uw tuin dus in een keer goed en gebruik de Oranjeband zaden van Kemerink Tuintrends!

Aanbod van Kemerink Tuintrends

Tuinzaden die u in ons ruime assortiment tegenkomt zijn o.a.:

  • Andijvie
  • Selderij
  • Kool
  • Basilicum
  • Bieslook

Bovenstaande groentes en kruiden zijn maar een paar voorbeelden, er zijn zelfs meerdere soorten van dezelfde groente en kruid in ons assortiment te vinden. Er is bijvoorbeeld niet alleen de gewone vleestomaat, maar ook balkontomaten, trostomaten en Italiaanse tomaten. Kijk snel verder!

Tuinzaden zaaien

Tuinzaden zaaien gebeurt over het algemeen na de vorstmaanden. De maanden, die zijn aangegeven op onze site, wanneer het beste gezaaid kan worden zijn dan ook richtlijnen. Wanneer de vorst dus langer aanhoudt en in dezelfde aangegeven maanden nog plaatsvindt, is het beter om te wachten.

Vragen & Antwoorden

Voor onduidelijkheden omtrent levertijden, prijzen en overige vragen, kunt u meer informatie vinden bij de klantenservice! Als u vraag niet beantwoordt wordt, dan kunt u Kemerink Tuintrends bereiken via +31 (0)53-5389008.                                                               

Meer dan tuinzaden alleen!

Voor andere artikelen, zoals graszaden en bloemenmengsels, bent u bij Kemerink Tuintrends ook aan na het adres.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600