Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Gardena combisystem

Het GARDENA combisystem heeft alles wat u nodig heeft voor het bewerken van de grond in sier- en moestuin tot het ruimen van bladeren en schoonhouden van het tuinpad. Het is een slim doordacht systeem waarmee u verschillende stelen met diverse handgereedschappen kunt combineren en zo met gemak talrijke klusjes in de tuin kunt doen. Eén steel kan bijvoorbeeld voor verschillende tuingereedschappen worden gebruikt, zoals een hark, schoffel, bezem of zelfs een sneeuwschuif.

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Het Gardena combisystem is één van de populairste onder de tuingereedschappen. Het combisystem maakt het tuinieren gemakkelijker op meerdere manieren. U heeft namelijk één steel die prettig werkt en kan hier meerdere taken mee volbrengen. Daarnaast heeft u uw schuur netjes en geordend en kunt u tevens het gereedschap gemakkelijker onderhouden.

Gardena combisystem is een systeem die aan de huidige eisen van de mensen voldoen. Het is een makkelijk te gebruiken product die tevens prettig werkt. Zoals net ook al is genoemd zijn de losse onderdelen vele malen eenvoudiger te onderhouden en schoon te maken waardoor men het Gardena combisystem langer kan gebruiken.

Gardena combisystem

Het Gardena combisystem is zoals eerder al genoemd, één steel die met meerdere uiteindes uitgerust kan worden. Bijpassend gereedschap is:

  • Schoffel
  • Kantensteker
  • Hark
  • Krabber
  • Aanaarder
  • Voegenborstel
  • Cultivator

Bovenstaande soorten gereedschap zijn producten die door veel mensen worden gebruikt. Het zijn standaard artikelen die zowel de hobby tuinierster en de professional nodig heeft.

Klantenservice • Kemerink Tuintrends

Voor vragen betreft het Gardena combisystem, algemene voorwaarden of andere aspecten kunt u terecht bij onze klantenservice. Hier vindt u algemene informatie en antwoorden op veel gestelde vragen, maar ook onze contactgegevens. Wij staan u graag te woord.

Meer gereedschap voor uw tuin

Ander tuingereedschap die buiten het Gardena combisystem uw collectie aanvult zijn bijlen, handgereedschap en gereedschapshouders.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600