Welkom bij Kemerink Tuintrends

Bijlen

Ruime keus aan Fiskars kloofbijlen, hakbijlen en handbijlen
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Bijlen komen in verschillende vormen en maten voor en het assortiment van Kemerink Tuintrends is dan ook veelzijdig. Zo vindt u in onze webshop o.a. de volgende artikelen:

  • Handbijlen
  • Bijl- en messenslijper
  • Kloofbijlen

Bijlen verschillen erg in maat betreft de bijl zelf en de steel. Voor het zwaardere werk met de bijl adviseren wij bijlen met een langere steel zodat men kan profiteren van het ‘hefboom effect’. Wanneer de steel namelijk langer is kan men meer kracht uitoefenen met minder inspanning.

Fiskars bijlen bij Kemerink Tuintrends

Bijlen worden meer gebruikt dan men denkt. Zo vergeet men vaak dat vele tuinliefhebbers gebruik maken van vuurkorven. Het kappen en hakken van brandhout is dan nodig wanneer men tuinafval uit eigen tuin voor de vuurkorven gebruikt.

Bijlen worden niet alleen in de tuin gebruikt, maar ook met bijvoorbeeld kamperen. Het zorgen van kampvuren is vanzelfsprekend noodzakelijk en een kloofbijl is dan zeer handig.

Contactpagina

Voor vragen die niet beantwoord worden bij onze klantenservice kunt u middels onze contactpagina deze vraag aan ons kwijt. Daarnaast vindt u ook ons telefoonnummer bij de klantenservice.

Veel tuingereedschap in één webshop

Voor meer tuingereedschap kunt u ook eens ons aanbod in handgereedschap, gereedschapshouders en bezems & borstels bekijken.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600