Black Friday actie, 15% korting op alle producten! Gebruik actiecode SHOP2851.

Welkom bij Kemerink Tuintrends

Tuinkruiwagens

tuinkruiwagens
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Tuinkruiwagen kopen

Tuinkruiwagen kopen? Koop een tuinkruiwagen online via KemerinkTuintrends.nl. Om welke klus het in de tuin ook gaat met de tuinkruiwagens van Altrad Fort voert u al uw tuinafval, zand of gras eenvoudig af. De kruiwagens hebben een stevig groen gelakt onder frame voorzien van een kiepbeugel. De tuinkruiwagens helpen u voor een prettige werkervaring in bijvoorbeeld uw tuin. De A-kwaliteit tuinkruiwagens zullen niet snel kantelen en hebben een langere levensduur ten opzichte van gemiddelde tuinkruiwagens. De kruiwagenbak is gemaakt van hoogwaardig kunststof polypropyleen en zijn verkrijgbaar vanaf 85 liter. Wacht dus niet langer en koop tuinkruiwagens online via onze webshop voor een prettige werkervaring in uw tuin.

Altrad Fort kruiwagen in diverse kleuren

Altrad Fort kruiwagens zijn goed geschikt voor alle soorten tuinwerkzaamheden. Voor zowel zware als lichte klussen biedt Altrad Fort kruiwagens de ideale oplossing. Deze tuinkruiwagens worden aanboden in de volgende kleuren:
  • Groen
  • Zwart
  • Grijs (verzinkt)
  • Lavendel paars
  • Roze

Kruiwagenonderdelen

Naast de tuinkruiwagens bieden wij onderdelen die wij voor u kunnen leveren. Heeft uw tuinkruiwagen bijvoorbeeld een lekke band of is het profiel van uw band op dan kunt u deze onderdelen eenvoudig bij ons bestellen. Hiervoor kunt u de pagina Kruiwagenonderdelen bezoeken.

Advies nodig bij uw aankoop?

Koop tuinkruiwagens online via onze webshop en start direct met uw tuinwerkzaamheden. Heeft u advies over de keuze van een kruiwagen of heeft u meer informatie nodig over de levering van de producten? Neem dan contact met onze klantenservice.

Meer kruiwagens en meer tuin

Wilt u graag hulp van uw kinderen tijdens het klussen? Wij bieden naast normal kruiwagens ook kinderkruiwagens. Deze kruiwagens zijn gebruiksvriendelijk, veilig en zeer stevig. Uw kinderen zullen dit zeer prettig ervaren en u helpen met kleine tuinwerkzaamheden. Bekijk ook ons assortiment kinderkruiwagens voor uw kleine tuinhulp. Ook bent u bij Kemerink Tuintrends op het juiste adres voor tuininrichting en tuinieren.
Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600