Welkom bij Kemerink Tuintrends

Kinderkruiwagens

kinderkruiwagen
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Kinderkruiwagen kopen? Kinderkruiwagens zijn perfecte cadeaus voor de kinderen. Veel kinderen willen graag op jonge leeftijd de volwassenen helpen in de tuin, een kinderkruiwagen past daar perfect bij. Daarnaast kunnen de kinderen ook buiten het tuinieren om spelen met de kruiwagens, iedereen weet dat de kleinsten de grootste fantasie hebben. Wacht niet langer en bestel een kinderkruiwagen online bij Kemerink Tuintrends. Kinderkruiwagens van Kemerink Tuintrends zijn klein en licht zodat de kinderen het gemakkelijk kunnen gebruiken. De bakken van de kruiwagens zijn gemaakt van kunststof of metaal en de wielen van rubber of plastic. Het gebruik van kunststof zorgt ervoor dat de kinderkruiwagens licht blijven en bovendien veilig te gebruiken zijn door kinderen. De kinderkruiwagens van Kemerink Tuintrends kunt u in de volgende kleuren verkrijgen:

  • Donkergroen
  • Rood
  • Appeltjes groen

De kruiwagens verschillen niet alleen in kleur, maar ook in grootte. Zo kunt u voor zowel de aller jongste als de wat oudere kinderen een gepaste kruiwagen vinden.

Kinderkruiwagen: het totaalpakket

Kinderkruiwagens worden in onze webshop op zichzelf aangeboden maar ook als pakket. Een speciale kinderkruiwagen die in ons aanbod vindt wordt vergezeld door een bezem, hark en schep. Drie basics tuingereedschappen waar ook de kinderen makkelijk mee kunnen werken.

Vragen & Antwoorden over kinderkruiwagens

Wilt u een kinderkruiwagen kopen maar heeft u nog vragen of wilt u geïnformeerd worden? Voor antwoorden op al uw vragen verwijzen wij u graag door naar de klantenservice pagina. Hier vindt u onze contactgegevens maar ook alle informatie omtrent betalingsvoorwaarden, retourneren, leveringstijden, etc.

Tuinieren voor kinderen

Behalve kinderkruiwagens heeft Kemerink Tuintrends ook kindergereedschapsets , bezems en harken. Al deze artikelen vindt u onze webshop bij onze tuinieren artikelen. Maak uw tuin eigen met Kemerink Tuintrends.

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600