Welkom bij Kemerink Tuintrends

Ruilen & Klachten


Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de (standaard-) verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De garantie vervalt wanneer artikelen beschadigd, gebruikt of gewassen zijn of als geprobeerd is zelf een gebrek te herstellen.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de artikelen in oorspronkelijke staat, voorzien van labels en in originele verpakking verzonden zijn. De kosten voor retourzendingen alsmede het risico zijn voor rekening van de klant. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Bij een retourzending volgens de retourinstructies, betaalt Kemerink Tuintrends binnen 10 werkdagen het betaalde bedrag terug.

Onze retourinstructies:
1. Download hier uw retourformulier
2. Vul het formulier zo compleet mogelijk in.
3. Meld je retourzending aan via de mail en vermeld daarin je ordernummer.
4. Voeg het retourformulier toe aan uw retourzending.
5. Stuur uw bestelling terug naar KemerinkTuintrends; Deppenbroekweg 6, 7582 RD, Losser
6. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourzending ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief de eenmalige (standaard) verzendkosten terug op uw rekening. Aanvullende verzendopties (bijvoorbeeld avondlevering) worden niet terug betaald.

Regel uw retourzending online
Tip! ga voorbereid naar het PostNL postkantoor door uw pakket online aan te melden en te frankeren met € 0,45 korting.


Ruilen
Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of een ander vervangend artikel? Dan kun je je bestelling binnen de zichttermijn retourneren. U plaatst gewoon zoals u gewent bent een nieuwe bestelling op KemerinkTuintrends.nl u vermeld bij opmerkingen dat u een vorige bestelling wilt ruilen + ordernummer van de vorige bestelling. Wilt u alleen een maat ruilen voor een andere maat? Dan kunt u dit gewoon via de mail kenbaar maken.

14 dagen zichttermijn
Voor je KemerinkTuintrends.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren: Binnen de zichttermijn van 14 dagen - als het artikel compleet is - in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om: - producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast - artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Klachten 
Indien u niet tevreden bent met de ontvangen producten, kunt u uw klacht per mail aan ons melden. Uw klacht wordt dan spoedig in behandeling genomen en u ontvangt binnen 14 dagen een reactie van ons.

We raden je aan om klachten eerst bij ons per mail kenbaar te maken vaak komen we samen al tot een gepaste oplossing. Leidt dit niet tot een oplossing waar u zich kunt vinden, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kopersbescherming
Een extra service van Klarna, plaatst u uw besteling met Klarna factuur dan krijgt u gratis kopersbescherming van Klarna. Bekijk hier hoe het werkt.

Pakket beschadigd
Is uw bestelling afgeleverd door de vervoerder en zijn uw artikel(en) beschadigd. Maak in dat geval dan een foto van het pakket of verpakking en het beschadigde artikel. Stuur de foto's binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per mail naar de klantenservice en vermeld daarin uw ordernummer.

< Vorige pagina

Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600