Welkom bij Kemerink Tuintrends

Vogel Voederstation

vogel voederstation kopen voor het ophangen van voederhuisjes, van merken als Gardman of Esschert Design
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Vogel voederstation kopen doet u bij de tuinspecialist

Koop een vogel voederstation online bij de specialist. Het staat zo aardig in de tuin een voederstation voor de tuinvogels. Het kan ook een decoratief element, een blikvanger, in de tuin zijn die al die aardige vogeltjes lokt. Tuinvogels geven de nodige activiteit wanneer er druk gevlogen wordt naar hun voederstation. Heb je plannen om een voederstation te plaatsen doe dit dan ook op een beschutte plaats liefst in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Vooral tijdens de zomerperiode is het voor de vogels welgekomen om de verschillende soorten zaadjes, noten en water te kunnen gebruiken. De vogels hebben het vaak moeilijk in de zomer om een geschikte waterplek en voederstation te vinden, soms voorzien van enige schaduw. Een vogel voederstation kan trouwens ook multifunctioneel gebruikt worden. Het ganse jaar door kunnen de vogels voorzien worden in hun behoeften in de zomer op zoek naar verfrissing en voedsel. Vooral in de winterperiode kan dat voor de vogels zeer belangrijk zijn. In de winter is het belangrijk voor vogels om te badderen, dit om hun veren in goede conditie te houden. Een egaal gevuld vogelbad regelmatig aanvullen is ideaal. Gezien de vrieskou is het toch aan te raden geen zout toe te voegen aan het water.

Variatie in de modellen voederstandaard.

De voederstations worden van de merken Gardman en Esschert Design aangeboden. Deze aantrekkingspool voor de vele vogels kan zowel staand als hangend voorzien worden. Het materiaal is steeds van metaal. Metaal is duurzaam.

Gardman vogel voederstation

Het Gardman staande metalen vogelvoederstation is een luxe voederstandaard met diverse mogelijkheden om voer aan te hangen of neer te leggen, is inclusief alle afgebeelde feeders en voederbakjes te herkennen op onze webshop. Accessoires; vetblokhouder, pindasilo, 2 zaadbakjes. Het Gardman hangend vogel voederstation is een vogelbad gecombineerd met fijnmazige feedertray en decoratieve vetbolhanger. Het hangende voedingsstation bezit stevige geribbelde hangers voor extra stabiliteit. De feedertray is fijnmazig, zo blijft er geen water in staan en blijft het voer een lange tijd goed. Bestel vandaag nog je voederstation, dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij je thuis wordt afgeleverd!

Meer informatie over onze vogel voederstations?

Wilt u meer informatie over onze voederstations, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor al uw veelgestelde vragen verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina. Maak uw tuin nu eigen met KemerinkTuintrends.
Volg KemerinkTuintrends
Direct advies: info@kemerinktuintrends.nl | +31 53 72 00 600