• Op dit moment is onze webshop alleen geopend voor Oranjeband Tuinzaden en Kinderkruiwagens
  • *** i.v.m. herzien assortiment ***
  • Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Zweedse fakkels • originele vuurkorven

Zweedse fakkels zijn zeer originele versies van vuurkorven en worden met de dag populairder. Het is een zeer unieke manier om een vuurplaats in uw tuin te creëren en past volledig bij de nieuwe trends in decoratie en stijl. Daarnaast zijn de fakkels gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.

Onze zweedse fakkels zijn verkrijgbaar in 3 maten:

Vuurkorven zijn het gehele jaar door erg populair. In de zomermaanden kunt u deze zweedse fakkels gebruiken wanneer men zo lang mogelijk buiten wilt zetten. Hoewel men in de wintermaanden niet veel op het terras zit worden de vuurkorven toch veel gebruikt. Tijdens de feestdagen is men toch vaak op straat te vinden omdat men elkaar opzoekt en een warmtebron is dan toch zeer welkom. Een zweedse fakkel is dan een ideale oplossing!

Zweedse fakkels zijn in principe boomstammen met goed geplaatste inhammen waar men middels aanmaakblokjes gemakkelijk en snel een vuur kan maken. Vanzelfsprekend raden wij het af dat kinderen de artikelen gebruiken omdat we te maken hebben met hoge temperaturen in de vorm van vuur. Voor vragen omtrent het gebruik van de fakkels kunt u terecht bij de klantenservice van Kemerink Tuintrends. U kunt hier middels onze contactpagina uw vragen stellen en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Zweedse fakkel standaard
Ook handig is het metalen standaard voor de zweedse fakkel. Heeft u mooie tegels in uw tuin liggen waarvan u niet wilt dat ze vies worden door zweedse fakkel, gebruik dan een metalen standaard. Ook vuurkorven zijn goed te gebruiken als standaard voor uw fakkels

FF205

Gerelateerde artikelen

Behalve zweedse fakkels heeft Kemerink Tuintrends ook andere vuurbronnen die het buiten zitten aangenamer maken. Zo vindt u in onze webwinkel o.a. de volgende producten:


Voor elke wens is iets passends te vinden. Of u liever open korven heeft of kachels met schermen, u vindt het allemaal bij Kemerink Tuintrends.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.