• Op dit moment is onze webshop alleen geopend voor Oranjeband Tuinzaden en Kinderkruiwagens
  • *** i.v.m. herzien assortiment ***
  • Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Wat u kunt doen met oppottafels

Oppottafels hebben als doel men te helpen in het verpotten van planten. Door het hebben van een dergelijke tafel belast men de rug niet wanneer potten worden gevuld met planten, bloemen, etc. Maar dit opvallende artikel wordt nog voor zoveel meer gebruikt!

Oppottafel als decoratie

Oppottafels  worden tegenwoordig ook als decoratie gebruikt. Men kan een lege plek in de tuin gemakkelijk opleuken met zo’n tafel. Diezelfde tafel kan gevuld worden met lege en gevulde potten, decoratieve tuinartikelen en nog veel meer. Speel met verschillende soorten materialen, kleuren en plantensoorten.

U kunt de houten tafels van Kemerink Tuintrends geheel aan uw wensen aanpassen. Wanneer u deze opschuurt en in een andere kleur verft creëert u een unieke versie! Daarnaast kunt u de tafels uitbouwen in zowel de breedte als hoogte – een lege wand wordt op deze manier op een zeer originele wijze gedecoreerd.

Welke decoratie kun je gebruiken?

Tuinartikelen die zich goed lenen voor het decoreren van een oppottafel zijn:

Bovenstaande tuinartikelen/decoratie kunnen zelfs gevuld worden met bloemen om zo kleur op de tafel te krijgen! Inspiratie kunt u o.a. onderaan de pagina vinden.

oppottafels-kopen

Oppottafels in de winter

Bent u klaar met het verpoten van planten,heeft u alle potten gevuld en staat uw oppottafel dus leeg? Gebruik deze dan als opslagplaats voor bijvoorbeeld hout! Hout moet in de wintermaanden goed droog gehouden worden en dit product biedt bescherming.  Zo kunt u genieten van de vuurkorven die veel gebruikt worden in de koudere maanden.

Tags: Moestuin

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.