• Op dit moment is onze webshop alleen geopend voor Oranjeband Tuinzaden en Kinderkruiwagens
  • *** i.v.m. herzien assortiment ***
  • Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Vorstbescherming – bescherm uw tuin in de wintermaanden

Vorstbescherming is zeer belangrijk in de koudste maanden van het jaar. Verscheidene planten doorstaan de wintermaanden niet en het beschermen van deze is dan ook essentieel, wanneer u hier het volgende jaar ook van wilt genieten.

Vorstbescherming kunt u middels vele verschillende manieren realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw planten in potterie in kassen en schuren stallen. Wanneer deze ruimtes nog steeds te koud zijn, kunt u bij Kemerink Tuintrends ook terecht voor ventilatorkachels die de ruimte verwarmen. Maar wat doet u met bomen en andere planten die u niet kunt verplaasten? Plantenhoezen!

Vorstbescherming middels plantenhoezen wordt tegenwoordig nog niet veel gebruikt, hoewel dit een zeer gemakkelijke en goedkope manier is. U kunt plantenhoezen in verschillende groottes en kleuren krijgen die opgaan in de rest van de tuin. De plantenhoezen bestaan veelal uit een rits en een trekkoord, wat het gebruik zeer gemakkelijk maakt.

Daarnaast zijn er ook vliesdoeken waarmee u planten die laag bij de grond zitten kunt beschermen tegen de vorst. De bladen en de wortels worden niet aangetast door de extreme kou en zullen de wintermaanden vele malen gemakkelijker overleven.

Vorstbescherming – Kemerink Tuintrends 

Voor meer informatie omtrent vorstbescherming en producten van Kemerink Tuintrendskunt u terecht bij onze klantenservice. U kunt bij ons geheel vrijblijvend informatie verkrijgen omtrent onze producten en advies vragen betreft de plantensoorten die u wilt beschermen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.