• Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Van vogelhuisjes tot vogelvoer

Tuinen worden verrijkt door het leven in die tuinen en vogels zijn één van de meest dieren die in een achtertuin te vinden is. Volgens vele tuinliefhebbers maken vogels een tuin af en men helpt de natuur dan ook een handje in koudere maanden.

Vogels hebben het hele jaar door veel energie nodig, maar in de wintermaanden zijn er weinig zaden en insecten te vinden. Vele mensen helpen deze vogels middels:


Deze vijf groepen producten zijn vanzelfsprekend te vinden in de webwinkel van Kemerink Tuintrends.

Vogelvoer

Vogelvoer kan vele vormen aannemen en men kent al vele soorten. De online shop van Kemerink Tuintrends heeft zoals gewoonlijk een ruim aanbod in producten en vogelvoer is dan ook op dezelfde wijze vertegenwoordigt. U vindt o.a. de volgende artikelen:

  • Meelwormen
  • Vetbollen / Mezenbollen
  • Pindanetjes
  • Vetblokken

Bovenstaand vogelvoer wordt in verscheidene vormen aangeboden. Zo vindt u speciale vogelvoederhuisjes, harten en figuurtjes die het voer op een originele en decoratieve manier presenteren. Zoals vele andere tuinartikelen, heeft vogelvoer niet alleen een functionele functie, maar ook een decoratieve functie.

Vogelvoederhuisjes & Vogelhuisjes

Vogelvoederhuisjes zijn in feite niets anders dan speciale huisjes waarin men vogelvoer in tuinen kan plaatsen. Het is een weer een artikel die niet alleen functioneel moet zijn, maar ook decoratief is.

U vindt behalve de ‘standaard’ vogelhuisjes ook originele vogelvoerderhuisjes in de vorm van vetbolhouders en automaten, voederbakjes, theemokjes en nog veel meer.

Best for Birds webshop
Speciaal voor vogels heeft Kemerink Tuintrends een groot assortiment producten in onze Best for Birds webshop. Dit is een veelzijdige range producten gefabriceerd door Esschert Design. Met de producten kunt de vogels het hele jaar door helpen, alle vier de seizoenen!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.