• Op dit moment is onze webshop alleen geopend voor Oranjeband Tuinzaden en Kinderkruiwagens
  • *** i.v.m. herzien assortiment ***
  • Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Spiegels als tuindecoratie

Tuinspiegels zijn originele artikelen waarmee men tegenwoordig tuinen decoreert. Het opfleuren van een lege muur, schutting, etc. wordt steeds met spiegels gedaan. U kunt hier immers niet alleen een stijlvol geheel maken, maar ook uw tuin optisch groter laten lijken. Wanneer spiegels strategisch geplaatst worden, lijkt uw tuin groter wat u een vrij gevoel geeft in zelfs de kleinste tuinen.

Spiegels gebruiken in tuinen is steeds populairder sinds men de tuin bij de rest van het huis betrekt. In plaats van buiten en binnen gescheiden te houden, probeert men steeds vaker een geheel te creëren en zo een grotere leefruimte te maken. Maar welke spiegels zijn geschikt voor uw tuin?

Tuinspiegels voor elke tuin

Tuinspiegels komen in verscheidene stijlen, soorten en maten voor en voor elke tuin is een geschikte versie te vinden in de webshop van Kemerink Tuintrends! Maar welke variant past het beste bij uw tuin?

Grote staande tuinspiegels maken een grote statement en deze zullen het beste tot hun recht komen bij een rustige, lege wand. Wanneer u om deze spiegels planten en bloemen plaatst, betrekt u deze geheel bij de rest van de tuin.

Als u een kleinere tuin heeft en niet weet wat u precies met deze ruimte aan moet, dan zijn wellicht de kleinere tuinspiegels wat voor u. Mocht uw tuin beschikken over twee tegenover elkaar staande muren, dan kunt u twee spiegels tegenover elkaar plaatsen en zo een optisch grotere tuin vormen.

Doe meer inspiratie op in de webwinkel van Kemerink Tuintrends & laat de producten gemakkelijk en snel bij u thuis bezorgen.

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.