• Op dit moment is onze webshop alleen geopend voor Oranjeband Tuinzaden en Kinderkruiwagens
  • *** i.v.m. herzien assortiment ***
  • Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro

Gereedschappen van Kemerink Tuintrends

Gereedschappen die u deze herfst weer kunt gebruiken om uw tuin winterklaar te krijgen, vindt u allemaal bij Kemerink Tuintrends. Met de meest fantastische producten snoeit u snel en gemakkelijk de vele planten in uw tuin en bevordert u hiermee de groei.

Wat moet u snoeien in de herfst?

De herfst gaat gepaard met slechter weer die wordt herkent aan de vele wind en regen. Vooral de wind zal de hoge bomen en planten in uw tuin aantasten en middels snoeien kunt u de schade beperken.

Een goed voorbeeld van planten waarbij u uw snoeigereedschap bij nodig heeft zijn heesters. Deze planten die vanaf de grond zeer groot kunnen worden kunnen gemakkelijk beschadigd worden door sterke winden. Wanneer u deze goed terugsnoeit bevordert u de stabiliteit van de planten en daarmee uw tuin.

Heggen die bestaan uit coniferen kunnen in de herfstmaanden ook perfect gesnoeid worden. Wanneer u deze winterklaar maakt, hoeft u er hoogstwaarschijnlijk pas in de lente weer aandacht aan te besteden.

De gereedschappen van Kemerink Tuintrends

Gereedschappen die u in de herfst goed kunt gebruiken omtrent het snoeien van uw tuin en die u in onze webwinkel kunt verkrijgen zijn o.a.:

Gereedschap selecteren is afhankelijk van de plant die u wilt bewerken. U zal immers bij de boom met dikkere takken beter gebruik kunnen maken van snoeizagen dan scharen en vice versa. U kunt de medewerkers van Kemerink Tuintrends vrijblijvend bereiken via onze klantenservice wanneer u advies of meer informatie wenst omtrent de producten en snoeien van uw planten.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Verwante artikelen