• Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gratis verzending vanaf 85 euro
Het Gardena Combisystem is hét nieuwste gereedschap die het tuinieren vele malen vergemakkelijkt! U gebruikt één comfortabele steel die u aan uw hoogte aanpast en verwisselt de uiteindes afhankelijk van de taak die u moet volbrengen
Zweedse fakkels zijn zeer originele versies van vuurkorven en worden met de dag populairder. Het is een zeer unieke manier om een vuurplaats in uw tuin te creëren en past volledig bij de nieuwe trends in decoratie en stijl. Daarnaast zijn de fakkels gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.
Tuindecoratie is een verzamelnaam voor alle kleine en grote details die u aan uw tuin aanbrengt, en zo aan uw stijl aanpast. Bekijk het aanbod van Kemerink Tuintrends online en ervaar de voordelen van een webshop
Oppottafels hebben als doel men te helpen in het verpotten van planten. Door het hebben van een dergelijke tafel belast men de rug niet wanneer potten worden gevuld met planten, bloemen, etc. Maar dit opvallende artikel wordt nog voor zoveel meer gebruikt!
Gereedschappen die u deze herfst weer kunt gebruiken om uw tuin winterklaar te krijgen, vindt u allemaal bij Kemerink Tuintrends. Met de meest fantastische producten snoeit u snel en gemakkelijk de vele planten in uw tuin en bevordert u hiermee de groei.
Het zelf kweken van groente, kruiden en fruit is populair. De moestuin is nieuw leven ingeblazen en waar het tot enkele jaren terug nog gemakkelijk was om een volkstuin te verkrijgen is dit tegenwoordig een stuk minder gemakkelijk. Dit geeft wel aan hoe populair het zelf kweken van “het eigen eten” is.
Als u een tuin heeft, dan wilt u uiteraard dat deze er goed verzorgd bij ligt. Een tuin heeft daarom de nodige aandacht nodig. Zo zal u met regelmaat moeten snoeien, bewateren, vegen, grasmaaien en wat al niet meer zij. Niet van iedereen de grootste liefhebberij, maar u heeft vrijwel altijd eer van uw inspanningen.
Muizen verhuizen vaak van de tuin, landbouwgrond of andere plaatsen als ze gestoord worden in hun natuurlijke habitat. Vaak is het ook zo dat ze nest maken in de onmiddellijke omgeving van een voedselbron of op een rustige zolder, spouwmuur of vals plafond. Muizen kunnen via alle mogelijke spleten of gaatjes je huis ontdekken
Op zoek naar een landelijke buitenbel? De range deurbellen uit de Best for Boots collectie van Esschert design heeft een veelzijdig aanbod gietijzeren deurbellen voor buiten.
Rond oktober komt het eerste blad al weer van de bomen. Tijdens deze herfst periode is een goede bladhark of gazonhark onmisbaar. Afhankelijk hoeveel bomen er in de buurt staan, kan er een grote hoeveelheid blad uw tuin inwaaien. In deze blog benoemen wij tevens onze top 5 bladharken
Twee keer per jaar mag iedereen zich weer druk maken om een cadeau voor zijn of haar moeder: de verjaardag en Moederdag! De knutselprojecten waren leuk en makkelijk, maar het echte werk begint pas echt nu we elk jaar een nieuw cadeau moeten bedenken. Wij helpen je en hebben de top 10 Moederdagcadeaus voor je samengesteld.
Tuinen worden verrijkt door het leven in die tuinen en vogels zijn één van de meest dieren die in een achtertuin te vinden is. Volgens vele tuinliefhebbers maken vogels een tuin af en men helpt de natuur dan ook een handje in koudere maanden.
Tuinspiegels zijn originele artikelen waarmee men tegenwoordig tuinen decoreert. Het opfleuren van een lege muur, schutting, etc. wordt steeds met spiegels gedaan. U kunt hier immers niet alleen een stijlvol geheel maken, maar ook uw tuin optisch groter laten lijken.
Vorstbescherming is zeer belangrijk in de koudste maanden van het jaar. Verscheidene planten doorstaan de wintermaanden niet en het beschermen van deze is dan ook essentieel, wanneer u hier het volgende jaar ook van wilt genieten.
Kemerink Tuintrends heeft de oplossing! Mollen verschijnen altijd daar waar u ze niet wilt hebben, in uw tuin waar ze het gazon en de borders aantasten en u met een tuin vol kraters laten zitten. Hoe komt van deze dieren af en houdt u uw tuin vrij van mollen?