• Snelle levering
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Exclusieve tuinartikelen
  • Gemakkelijk & veilig betalen

Klantenservice

Onze klantenservice

Top 3 FAQs

1. Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten verschijnen automatisch in de Checkout tijdens het afrekenen. Of bekijk hier het schema van de verzendkosten.

2. Mijn afleveradres verschilt van mijn factuuradres. Is dat een probleem?

Uiteraard niet. Je kunt zonder probleem een afleveradres opgeven dat afwijkt van je factuuradres. Volg daarvoor gewoon de aanwijzingen tijdens het bestelproces.

3. Bestelling wijzigen

Controleer uw bestelling altijd zorgvuldig voordat u de bestelling afrondt.

Door onze administratie worden al onze bestellingen direct verwerkt. Hierdoor zijn wij niet altijd in staat om een uw bestelling nog aan te passen. Indien de order al is verwerkt, zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Bestelling annuleren
Bestelling annuleren is alleen mogelijk indien de bestelling nog niet is verwerkt.
Wij adviseren u de annulering van uw bestelling zo spoedig mogelijk telefonisch kenbaar te maken.

Als uw bestelling al is verwerkt, dient u de bestelling zelf retour te sturen. Verzendkosten zijn in dit geval voor uw rekening.

Bestelling afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. U moet hiervoor wel een online bestelling plaatsen en afrekenen.

U ontvangt bericht zodra uw bestelling klaar staat voor afhaling.

Kortingen
Als geregistreerde klant van KemerinkTuintrends.nl kunt u verrast worden met een kortingscode die wij per e-mail toesturen. Ook kunt u een in het bezit komen van een kortingscode tijdens promotieactiviteiten zoals een beurs, fair of kortingscode site.

Een kortingscode is in het algemeen een beperkte tijd geldig, dit wordt altijd duidelijk aangegeven in de betreffende e-mail of op de kortingsbon.

U kunt een kortingsbon verzilveren door de inwisselcode tijdens het afrekenen in te vullen. De waarde van de bon wordt automatisch in mindering gebracht op het factuurbedrag.

Orderstatus
U kunt uw orderstatus bekijken door in te loggen op onze website. Nadat u bent ingelogd kunt u op uw account-dashboard pagina uw orderstatus bekijken.

Wachtende:
Uw bestelling is succesvol geplaatst, maar de betaling is nog niet binnen. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is.

Bezig met verwerken:
De betaling van uw bestelling is binnen, uw bestelling wordt op dit moment verwerkt.

Voltooid:
Uw bestelling is verzonden, heeft u de bestelling nog niet ontvangen? Dan is uw bestelling nog onderweg. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de Track and Tracé mail die u heeft ontvangen.

Gesloten:
Uw bestelling is geannuleerd. De producten zijn niet leverbaar of wij hebben geen betaling van u ontvangen.

Geannuleerd:
Er is geen betaling ontvangen of u bent van de koop afgezien.

Wordt vastgehouden:
Kunnen wij uw bestelling niet gelijk verwerken? Dan wordt uw bestelling vastgehouden totdat er meer bekend is over de levering van uw bestelling.